Yetkide 15. Yıl
31 Mayıs 2023, Çarşamba

14 yıldır kesintisiz sürdürdüğü yetkili sendika olma başarısını 2023 yılında da perçinleyen Sağlık-Sen, 15. kez yetkili sendika olma gururunu yaşıyor. 

Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu gereği her yıl Mayıs ayında yapılan üye sayımlarına göre, Sağlık-Sen 2023 yılında da yetkili sendika oldu. Sağlık-Sen böylelikle, 14 yıldır kesintisiz sürdürdüğü yetkili sendika olma başarısını 15’inci yıla taşıdı. 

Genel Başkan Doğan: Teşkilatımızın Her Bir Ferdine Teşekkür Ediyorum

Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Sağlık Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kurum-kuruşlar ve üniversite hastanelerindeki yapılan sayımlara göre Sağlık-Sen’in 15. kez genel yetkili sendika olduğunu açıkladı. 

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Doğan, “Sağlık-Sen olarak bizim en büyük azığımız, birlik ve beraberliğimizdir. 28 yıllık tertemiz mazisi ve dik duruşuyla Sağlık-Sen, sendikal mücadelede yeni bir çığır açtı. Sendikal mücadelenin, hak aramanın nasıl yapılması gerektiğini ilkeli duruşuyla herkese gösterdi. Sağlık-Sen, haklı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. 14 yıldır kesintisiz sürdürdüğümüz yetkili sendika olma başarımız, bu yıl da devam ediyor. Bu başarıda en büyük payı olan temsilcilerimize, şube yöneticilerimize, teşkilatımızın her bir ferdine Genel Merkez Yönetimi adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah daha çok çalışarak, daha çok ter akıtarak, yeni hedefler doğrultusunda tarih yazmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

PAYLAŞ :